Transport GRATUIT la comenzi de peste 70 lei

Site-urile jurnalulunuiadam.ro și jua.ro –  denumirea comerciala a S.C. SAVAGESHOP S.R.L., persoana juridica având sediul social în Brașov, Strada Molidului, nr 43A, județ Brașov, avînd număr de ordine în Registrul Comertului J8/1784/2019, cod unic de înregistrare fiscală RO41159721, și vor apărea în continuare sub denumirea de Vânzător.

Client – persoană fizică/ persoană juridică sau orice entitate juridică care efectuează o Comandă.

1. Procedura de comandă

Clienții pot comanda produse de pe site-urile jurnalulunuiadam.ro sau jua.ro exclusiv online. Comanda se considera valabilă numai după ce vânzătorul confirmă clientului prin e-mail/telefon posibilitatea onorării acesteia.

Clientul poate anula comanda prin e-mail (office@jua.ro) în aceeași zi în care a fost plasată. Comanda nu mai poate fi anulată după ce a fost primită prin email confirmarea expedierii coletului.

Comenzile la care se solicita livrarea la adresa indicată de către client pe site-urile de mai sus se vor ridica în termen de 5 zile lucrătoare de la data confirmării comenzii. După aceasta perioadă, comenzile vor fi anulate automat.

De asemenea, ne rezervăm dreptul să nu onorăm comenzi, din motive obiective.

De asemenea, dacă se solicită redirecționarea la o altă adresă, costul este suportat de către client. Costul unei redirecționări este echivalent costului de livrare – 11 RON – conform contractului semnat cu firma de curierat.

2. Modalități de plată 

Plata produsului/serviciilor comandate se poate efectua:

a) ramburs la primirea comenzii;

b) plata online cu cardul.

În unele cazuri (comenzi de valoare mare sau produse ce se livreaza la comandă speciala) Vânzătorul își rezervă dreptul de a solicita o plată în avans în valoare de cel mult 50% din valoarea produselor comandate, plata ce nu va fi returnată in caz de anularea comenzii.

În situația în care plata nu se efectuează de către client, comanda va fi considerata anulată și nu va mai fi onorata. În cazul acesta, Vânzătorul va avea dreptul de a solicita plata de despăgubiri și/sau va putea refuza onorarea altor solicitari de comenzi ale clientului respectiv.

3. Modalitățile de livrare:

a) livrare prin curier rapid

Orarul standard al curierului de livrare a produselor este de luni până vineri.

4. Returnarea produselor

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, la tarifele practicate de agentul livrator în perioada efectuării expeditiei, în ambalajul original și doar daca acestea nu au suferit deteriorari, urmând să primeasca în termen de 14 de zile de la denunțarea unilaterală formulată în scris (document semnat de cumpărător și transmis electronic sau prin poșta cu confirmare de primire) contravaloarea comenzii. Rambursarea poate fi amânată până la momentul primirii produselor returnate sau până la recepționarea unei dovezi conform căreia produsele au fost expediate. 

Vânzătorul are dreptul ca atunci când considera că acțiunile clientului au fost cu rea-voință să solicite acestuia daune interese, în conditiile legislației în vigoare. De asemenea, Vânzătorul își rezervă dreptul de a refuza ulterior onorarea altor comenzi ale clientului.

Important:

Returile nu se vor expedia niciodata de către client către Vânzător cu plata ramburs. Adresa de livrare este Str. Ecologiștilor, nr. 21, Mun. Săcele, Jud. Beașov.

5. Dreptul de autor

Conținutul site-ului jurnalulunuiadam.ro și jua.ro (inclusiv, dar fără a se limita la imagini, texte, elemente de grafică web, scripturi, elemente grafice, logo precum și alte date) sunt proprietatea SAVAGESHOP SRL, fiind apărat de Legea dreptului de autor și de legile privind proprietatea intelectuală și industriala. Pe aceste considerente, este absolut interzisaă utilizarea acestor elemente fără acordul scris al SAVAGESHOP SRL:

6. Accesul online al utilizatorilor

SAVAGESHOP SRL nu garantează accesul clienților la site-ul web jurnalulunuiadam.ro și/sau jua.ro în orice moment, nerăspunzand de probleme cauzate de terți (probleme tehnice, defecțiuni ale serverului sau conexiunii la internet) sau probleme generate de upgrade sau de orice alte motive comerciale.

7. Limitarea răspunderii

SAVAGES SHOP face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din aceast site. Rareori, acestea pot conține mici inadvertențe: fotografia are caracter informativ, unele specificații pot fi modificate de producător fără preaviz sau pot conține erori de operare. Vă stăm oricând la dispoziție pentru eventuale clarificări.

Totalitatea imaginilor si textelor de pe jurnalulunuiadam.ro și jua.ro sunt cu titlu exemplificativ. În acest sens produsele livrate în comanda pot fi diferite de cele prezentate online (coperta, ambalaj, culoare, aspect, accesorii, format etc.). De asemenea, SAVAGESHOP SRL va putea modifica oricând detaliile disponibile online privind produsele și serviciile oferite. Imaginile și descrierile produselor pot conține erori sau pot fi diferite de realitate, SAVAGESHOP SRL nu raspunde pentru astfel de situații, dar va încerca să le rezolve cât mai curand de la semnalarea acestora.

Preturile de pe cele două site-uri includ TVA, dar nu includ cheltuielile de livrare sau alte cheltuieli, dacă nu se specifica altfel în mod special pe website. Costurile privind livrarea sau/și alte costuri ale serviciilor sunt menționate înaintea finalizării comenzii și vor fi precizate și în momentul confirmării comenzii de către Vânzător.

In cazul in care Vânzătorul se află în imposibilitatea de a livra comanda din vina clientului (fie că acesta nu este găsit la adresa menționată, nu poate fi contactat sau nu se prezintă să ridice coletul, etc..), comanda va fi anulata, iar produsele se vor întoarce la Vânzător. Pentru o nouă livrare, clientul va trebui să suporte noi costuri de livrare sau alte costuri tehnice ce se impun.

În cazul in care clientul a facut plata în avans și, din vina sa, nu poate primi produsele în maxim 10 zile din momentul expedierii și nici nu poate fi contactat în interval de 30 de zile, comanda va fi anulata, dar plata nu va putea fi returnată, constituind despăgubiri din partea clientului.

Comenzile inregistrate pe jurnalulunuiadam.ro/jua.ro în zilele de Vineri dupa ora 16, cât și în weekend, vor fi expediate în ziua de luni.

Vânzătorul nu răspunde de conținutul, calitatea sau natura descrierilor cărților și de comentariile postate de către vizitatorii site-ului. De asemenea, Vânzătorul nu răspunde de conținutul site-urilor la care se ajunge prin link-uri.

8. Transmitere emailuri sau mesaje de tip sms

Prin urmatoarele activități: comandarea, abonarea la newsletter, trimiterea de mesaj în pagina contact sau trimiterea de e-mail-uri sau mesaje de tip sms adresate Vânzătorului, se considera că utilizatorul este de acord cu primirea de e-mailuri sau mesaje de tip sms periodice conținand informații diverse legate strict de ofertele Vânzătorului. În această situație, datele personale ale clientului nu vor fi utilizate în alte scopuri și, conform prezentului contract, vor putea fi modificate sau șterse din baza de date a Vânzătorului la cererea scrisă a clientului.

9. Forță majoră și legea aplicabilă

Atât Clientul, cât și Vânzătorul nu vor fi răspunzători pentru neexecutarea obligațiilor contractuale, dacă o astfel de neexecutare este din cauza unui eveniment de forță majoră.

Prezentul contract este supus legii române.

10. Drepturi

Vânzătorul are dreptul de a interzice accesul anumitor clienți și vizitatori, pe termen limitat sau nelimitat, fără o notificare prealabilă.

Important:

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vietii private în sectorul comunicațiilor electronice SC SAVAGESHOP SRL are obligația de a administra în condiții de siguranță datele personale furnizate de către Client și numai pentru scopurile specificate: emiterea facturii fiscale, informarea asupra stării comenzii și expedierea către client. Refuzul oferirii informațiilor atrage imposibilitatea onorării comenzii.

Conform Legii nr. 677/2001, Clientul are dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a se adresa justiției.

Pentru acuratețea informatiilor, Clientul este rugat să comunice orice modificare intervenită de la data înregistrării sale în baza de date.

Eliminarea din baza de date a datelor personale ale Clientului se face în baza solicitării sale scrise expediate electronic. Ștergerea definitivă a datelor cu caracter personal din baza de date i se va confirma clientului. 

11. Reducerile

Politica prețurilor/reducerilor de pe site este stabilită în totalitate de către Vânzător, iar prețul de cumparare este cel afișat în momentul lansării comenzii.

Prețurile produselor sunt cele afișate pentru fiecare produs în parte și sunt actualizate zilnic. În principiu, discounturile, reducerile si promoțiile nu sunt cumulative. Pentru calculul sumei se păstrează reducerea cu valoarea cea mai mare.

Toate promoțiile prezente în site sunt valabile în limita stocului disponibil.