Transport GRATUIT la comenzi de peste 60 lei. CADOU - lănțișor cu mesajul „Nu uita de tine!”, gravat pe pandantiv, la comenzi de peste 80 lei.

SERIA

Jurnalul unui Adam

O poveste de dragoste citită de peste 250.000 de persoane, care continuă să inspire cititorii la șapte ani distanță de când a fost lansată!

SERIA

Jurnalul unui Adam

O poveste de dragoste citită de peste 250.000 de persoane, care continuă să inspire cititorii la și după cei șapte ani de când a fost lansată!

Comandă astăzi seria Jurnalul unui Adam și te vei bucura de: 

Ce vei descoperi în cele 3 volume ...

În cei șapte ani de când a fost lansată, seria „Jurnalul unui Adam” a devenit un adevărat fenomen literar, ajungând la inimile a peste 250.000 de cititori, care au savurat fiecare pagină. Cu peste 700.000 de exemplare vândute, seria „Jurnalul unui Adam” a devenit o parte intimă a vieții multora, învăluită într-un val de emoții palpabile.
 
La baza acestui roman de dragoste se află Adam, protagonistul căruia destinul i-a pregătit o lecție de viață în privința iubirii și a sensului ei. El va descoperi că iubirea nu este doar o joacă simplă cu destinul, căci, adesea, drumul spre adevărata fericire necesită sacrificii pe care, poate, nu mulți le-ar înfăptui.

Plecând de la încercările de a-și găsi iubirea vieții, cea pe care fiecare dintre noi o caută, explorează cu măiestrie drumul dificil către întregirea sufletului. O călătorie presărată cu lacrimi și clipe de zbucium, unde personajele se confruntă cu propriile temeri și cu greutatea trecutului ce le apasă pe umeri.Andrada, cu sufletul în bucăți, alege să își continue viața, cunoscând că vindecarea este un proces inevitabil. Totuși, viața găsește o cale de a surprinde, iar întâlnirea dintre destinele celor protagoniștilor dă naștere unor momente de extaz și agonie, un dans al sufletelor.

„Jurnalul unui Adam” nu este doar o simplă poveste de dragoste, ci o fidelă oglindă a trăirilor umane, un ghid al căutărilor și redefinirilor personale. Este o mărturie a călătoriei către maturitate, învăluită într-o prospețime sinceră, care va rezona cu fiecare cititor. Este o carte ce te îmbrățișează cu putere și te însoțește pe parcursul întregii tale existențe, lăsând o amprentă de emoții și înțelepciune.

Scris într-un un stil sincer, prietenos și captivant, seria Jurnalul unui Adam înfățișează un univers în care iubirea și evoluția personală se întrepătrund într-un mod căruia cu greu îi vei rezista.

Așadar, pregătește-te să te pierzi în această aventură literară captivantă, iar „Jurnalul unui Adam” va deveni un refugiu al emoțiilor autentice și un ghid al propriei tale evoluții.

Lectură plăcută!

Citește în continuare…

Ce au simțit cei care au citit cărțile: