Transport GRATUIT la comenzi de peste 70 lei

SERIA

Jurnalul unui Adam

O poveste de dragoste citită de peste 250.000 de persoane, care continuă să inspire cititorii la șapte ani distanță de când a fost lansată!

SERIA

Jurnalul unui Adam

O poveste de dragoste citită de peste 250.000 de persoane, care continuă să inspire cititorii la și după cei șapte ani de când a fost lansată!

Vreau să îți ofer mai mult decât 3 cărți foarte faine!

Vreau să îți ofer o întreagă experiență literară, iar dacă vei comanda astăzi seria Jurnalul unui Adam, formată din cele 3 volume, te vei bucura de:

Transport GRATUIT,

redus de la 12,9 lei, pentru a nu-ți mai face griji în privința altor costuri.

un CADOU special,

foarte apreciat de cititorii noștri, care cred că te va surprinde plăcut.

Dedicație PERSONALIZATĂ,

cu numele tău (sau al unei persoane dragi), un mesaj special gândit pentru tine și autograf.

Ce vei descoperi în cele 3 volume ...

În cei șapte ani de când a fost lansată, seria „Jurnalul unui Adam” a devenit un adevărat fenomen literar, ajungând la inimile a peste 250.000 de cititori, care au savurat fiecare pagină. Cu peste 700.000 de exemplare vândute, seria „Jurnalul unui Adam” a devenit o parte intimă a vieții multora, învăluită într-un val de emoții palpabile.
 

La baza acestui roman de dragoste se află Adam, protagonistul căruia destinul i-a pregătit o lecție de viață în privința iubirii și a sensului ei. El va descoperi că iubirea nu este doar o joacă simplă cu destinul, căci, adesea, drumul spre adevărata fericire necesită sacrificii pe care, poate, nu mulți le-ar înfăptui.

Plecând de la încercările de a-și găsi iubirea vieții, cea pe care fiecare dintre noi o caută, explorează cu măiestrie drumul dificil către întregirea sufletului. O călătorie presărată cu lacrimi și clipe de zbucium, unde personajele se confruntă cu propriile temeri și cu greutatea trecutului ce le apasă pe umeri. Andrada, cu sufletul în bucăți, alege să își continue viața, cunoscând că vindecarea este un proces inevitabil. Totuși, viața găsește o cale de a surprinde, iar întâlnirea dintre destinele celor protagoniștilor dă naștere unor momente de extaz și agonie, un dans al sufletelor.

„Jurnalul unui Adam” nu este doar o simplă poveste de dragoste, ci o fidelă oglindă a trăirilor umane, un ghid al căutărilor și redefinirilor personale. Este o mărturie a călătoriei către maturitate, învăluită într-o prospețime sinceră, care va rezona cu fiecare cititor. Este o carte ce te îmbrățișează cu putere și te însoțește pe parcursul întregii tale existențe, lăsând o amprentă de emoții și înțelepciune.

Scris într-un un stil sincer, prietenos și captivant, seria Jurnalul unui Adam înfățișează un univers în care iubirea și evoluția personală se întrepătrund într-un mod căruia cu greu îi vei rezista.

Așadar, pregătește-te să te pierzi în această aventură literară captivantă, iar „Jurnalul unui Adam” va deveni un refugiu al emoțiilor autentice și un ghid al propriei tale evoluții.

Lectură plăcută!

Citește în continuare…

Ce au simțit cei care au citit cărțile:

Descoperă și alte cărți scrise de mine

Dacă vei mai adăuga cel puțin o serie dintre cele mai de mai jos, pe lângă o lectură fascinantă, vei primi CADOU un lănțișor cu mesajul „Nu uita de tine!”, gravat pe pandantiv.

Seria „Cum să te lași iubită”

Descoperă și una dintre cele mai emoționante povești de dragoste, în care iubirea își găsește calea spre sufletul celor doi protagoniști. Intră în lumea lui Adam și a Evei și bucură-te de emoțiile unei iubiri ce te va inspira.

Seria „Jurnalul unei Eve”

îți va arăta că există infinite moduri în care viața te poate surprinde, iar iubirea nu este un lucru cu care să te joci. Descoperă povestea plină de emoție dintre Eva și Marco! 

Seria „Scrisori de la Adam și Scrisori de la Eva”

 te va ajuta să ai parte relația pe care o meriți, cea care îți va aduce fericire, împlinire și liniște. Cele două cărți îți vor fi de ajutor pe tot parcursul lor!