descoperă pachetul
IUBIREA
NU DOARE
10 cărți pentru sufletul tău
499,99 lei    129,99 lei 
Doar 12,99 lei/carte.
Livrare în 1-2 zile.

CE CĂRȚI SUNT ÎN PACHETUL
„IUBIREA NU DOARE”?

Eva Mihăilescu și Adam Preda, două lumi complet diferite și totuși atât de similare. Se ciocnesc, se apropie, se îndepărtează, se regăsesc. Pentru ei dragostea este combustibilul ce le dă putere să se ridice de jos, ori de câte ori ar cădea. Dragostea de sine și dragostea față de celălalt.  

Conținut pachet:

  • Cum să te lași iubită, vol 1*
  • Cum să te lași iubită, vol 2
  • Cum să te lași iubită, vol 3

Descoperă seria de cărți „Cum să te lași iubită„, un roman de dragoste care redefinește povestea de iubire clasică. Această lectură emoționantă explorează dinamica complexă între Adam Preda și Eva Mihăilescu, doi eroi captivați în jocul destinului. Acest roman captivant vorbește direct la suflet, oferind o experiență unică, care te va face să râzi, să plângi și, mai ales, să crezi în puterea iubirii de a transforma vieți.

În cartea „Cum să te lași iubită”, te vei scufunda într-o poveste care îmbină dragostea și destinul, provocând cititorul să exploreze adâncimile emoțiilor umane. De la întâlniri întâmplătoare la decizii care schimbă vieți, romanul te invită să trăiești alături de personaje, experimentând lupta lor între dorințele trupești și nevoile sufletului. Este o poveste de iubire emoționantă care evidențiază reziliența spiritului uman și capacitatea de a iubi din nou, chiar și când toate speranțele par pierdute.

Pentru cititorii în căutare de cărți despre dragoste, „Cum să te lași iubită” oferă o călătorie inedită prin inima și sufletul relațiilor umane. Fiecare pagină este o mărturie a forței iubirii de a învinge obstacolele, indiferent de natura lor. Prin Adam și Eva, romanul aduce în prim-plan teme universale despre vulnerabilitate, puterea de a ierta și de a merge mai departe, transformând „Cum să te lași iubită” într-o lectură obligatorie pentru oricine caută inspirație și speranță în puterea dragostei.

„Cum să te lași iubită” nu este doar o carte; este un ghid pentru suflet, o invitație de a descoperi cum iubirea autentică poate schimba totul. Este momentul să te lași captivat de această poveste de dragoste unică, disponibilă acum pentru toți cei care doresc să experimenteze o poveste emoționantă despre iubire, sacrificiu și redescoperire.

* Pentru volumul 1 a fost schimbată doar coperta.

O poveste de dragoste care te conduce mai aproape de sufletul tău. Plină de pasiune și sens, te va purta în călătoria unui suflet ce caută să se regăsească în lumea plină de provocări și neprevăzut. 

Conținut pachet:

  • Jurnalul unui Adam, vol. 1;
  • Jurnalul unui Adam, vol. 2, partea 1;
  • Jurnalul unui Adam, vol. 2, partea 2;

Intră într-o călătorie emoțională în Inima dragostei și a redescoperirii!

Descoperă fascinanta poveste a lui „Jurnalul unui Adam”, un roman de dragoste care te va purta într-o călătorie emoțională profundă, explorând complexitatea relațiilor umane și frumusețea redescoperirii de sine. Prin prisma vieții lui Adam, acest roman explorează dinamica iubirii, alegerilor grele și a drumului spre maturitate.

„Jurnalul unui Adam” nu este doar o poveste de dragoste, este o reflectare asupra vieții și a deciziilor noastre, punând în lumină cât de profund ne pot afecta alegerile trecutului. Adam și Andrada, personajele centrale, ne demonstrează că iubirea adevărată necesită curaj, vulnerabilitate și, mai presus de toate, capacitatea de a ierta și de a merge mai departe.

Pentru cei care caută cărți despre dragoste, „Jurnalul unui Adam” oferă mai mult decât o simplă poveste. Este o meditație asupra vieții, o poveste care vorbește despre importanța de a lăsa trecutul în urmă și de a îmbrățișa prezentul și viitorul cu speranță și deschidere.

Acest roman este o sursă de inspirație pentru cititorii care se confruntă cu dileme personale, oferindu-le perspectiva și înțelepciunea necesară pentru a face față provocărilor vieții. În„Jurnalul unui Adam”, veți descoperi puterea iubirii de a transforma și de a vindeca, făcând din acesta o lectură obligatorie pentru oricine caută să înțeleagă mai bine dinamica relațiilor și forța interioară necesară pentru a-și rescrie propria poveste.

Invităm cititorii să exploreze „Jurnalul unui Adam”, o poveste care nu doar că vă va ține cu sufletul la gură, dar vă va și îmbogăți sufletește, oferind lecții valoroase despre dragoste, pierdere și redescoperire. Aceasta este cartea perfectă pentru cei care sunt gata să se aventureze în profunzimile emoțiilor umane și să descopere puterea incredibilă a iubirii adevărate.

Recenzie Booknation

„Jurnalul unui Adam” ar putea fi jurnalul oricărui om, căci întâmplările dintre coperțile volumelor sunt trăiri pe care orice om, într-o măsură mai mare sau mai mică, le-a generat la un moment dat. Bogdan Marcu, prins într-un stil literar prietenos, extrem de prietenos, extrem de onest și povățuitor, tatuează peste colile cărții viitura trăirilor de moment și sfaturi trecute prin furcile caudine ale experienței căpătate de-a lungul timpului. Pilonul de sprijin al volumelor este, bineînțeles, complexa relație dintre Adam și Eva, dintre el și ea, cu întregul vifor al deraierilor și regăsirilor, cu zbuciumul conjugării trăite la cote paroxistice, cu gânduri strivite de lașitatea tăcerii și țipetele amănuntelor banale. Extrovertirea trăirilor capătă la Bogdan Marcu o incisivă sinceritate care mușcă din pereții amintirilor, creionând căutările vieții cu ajutorul lui Adam, personajul principal, care veșnic se pierde și se redefinește în brațele Evelor, unele timide, altele îndrăznețe, pavându-și astfel, în propriul stil, voluntar sau involuntar, drumul spre inevitabila maturitate.

Întâmplările corup, modelează și ghidează, jucând rolurile de confident și busolă sub o formă caldă, ca o îmbrățișare mătăsoasă care te învelește sub o înfiorare aparent hilară și totuși necesară, dar care, după ce o vei ascunde într-un oarecare sertar al existenței, îi vei simți parfumul pe tot parcursul existenței.

O carte bună!

Lectură plăcută!

O poveste emoționantă despre puterea unei femei – Eva Dull – dispusă la a face orice este necesar pentru iubire. Niciun sacrificiu nu este prea mare pentru ea, niciun obstacol nu îi poate sta în cale.

Dacă ar fi să alegi între a pierde totul nefăcând nimic și a câștiga totul cu orice preț, ce ai alege?

Conținut pachet:

  • Jurnalul unei Eve, vol. 1;
  • Jurnalul unei Eve, vol. 2.

Când pierzi tot ce ai mai de preț, oare unde îți mai este sufletul? L-ai mai putea vindeca de durerile chinuitoare pe care le simți atunci când mama, ființa pe care o iubeai cel mai mult, dispare subit, pentru totdeauna, răpusă de o maladie fără de leac?

Eva Dull a fost nevoită să își croiască propriul drum prin viață, ghidată fiind de o prezență căreia nu-i putea găsi o explicație lumească, rațională. Undeva, în sufletul ei, încă era o lumină aprinsă care îi lumina pașii.

Marcată de pierderea fulgerătoare, parcursul Evei nu va fi lin, iar, de multe ori, neputința, durerea, regretul îi vor da târcoale și nu-i vor permite să existe, într-un mod firesc.

Totuși, o fire introspectă, Eva Dull, își concentrează energia spre a ieși din acest cerc vicios, deloc benefic, în cele din urmă descoperindu-și ceea ce va numi vocația ei – însoțitor de bord. Așa, uneori, simte că este puțin mai aproape de mama ei.

Odată cu noua ei viață, plină de provocări, se deschide în fața ochilor ei un nou capitol – cel al maturizării fizice, intelectuale și emoționale. În cele din urmă, simte că sufletul ei este deschis pentru a primi iubirea, fără de care, de altfel, crede că niciun om n-ar putea trăi.

Marco, unul dintre piloții de linie, alături de care lucra pare a reuși, să îi vindece dubiile ivite în fostele sale relații, cele care i-au arătat fața urâtă a iubirii, cele care au făcut-o să se simtă insuficientă, neiubită, nerespectată.

Între cei doi se naște o poveste care le promite nemurirea.

Însă, la puțin timp, trecutul amândurora își face simțită prezența, anulându-le cu duritate șansele la o fericire în doi. Eva este într-o continuă căutare a unui echilibru în dragoste, în timp ce Marco este în căutarea răspunsurilor legate de trauma trăită în copilărie. Eva regăsește o iubire demult uitată. Marco își regăsește tatăl care l-a abandonat. Eva constată că timpul iubirilor rescrise a trecut. Marco încă speră că o va recuceri cândva.

Oare vor putea cei doi să rescrie povestea?

Oare dragostea poate fi de ajuns?

Peste 170 de așa-zise scrisori ce te vor ajuta să îți recâștigi încrederea, să dobândești forța care să îți permită să trăiești viața așa cum meriți și cum îți dorești. Lasă-te cuprins de o lectură cu adevărat revelatoare!

Conținut pachet:

  • Scrisori de la Adam;
  • Scrisori de la Eva;

Ți s-a întâmplat să te trezești, într-o dimineață, și să simți că omul de lângă tine nu mai este cel de la început? Că este mai mult rău decât bine? Că oferi și nu primești, niciodată, nimic? Că ești în coada priorităților? Că doare și n-ai cum săi spui?

Ei bine, uneori, se întâmplă să ne alegem cu o relație toxică și, fără să ne dăm seama, să acceptăm o astfel de viață, pe care, sincer, nimeni nu este obligat să o accepte. Fericirea zace în noi, doar că nu va aștepta la infinit să o băgăm în seamă și să ne-o oferim.

Da, orice relație are suișuri și coborâșuri. Nu mereu este roz totul, ceea ce este în regulă atât timp cât nu trăim într-un ton de negru.

Cele două cărți te vor ghida, cu răbdare și compasiune, pe un drum la finalul căruia îți vei da seama care este fundația unei relații sănătoase pentru tine. Îți vor fi cel/cea mai bun(ă) prieten(ă) și îți vor răspunde la foarte multe întrebări legate de tine, de relația ta, de partenerul tău sau partenera ta.

Sunt scrise din două perspective – a unui bărbat și a unei femei. Pentru că știm foarte bine că funcționăm diferit. Pentru că nevoile, de cele mai multe ori, sunt diferite între un bărbat și o femeie.

Știi care este secretul unei relații fericite?

Hai să descoperi în cele două cărți și să-ți schimbi modul în care trăiești viața și iubirea!

Comandă pachetul Iubirea NU doare
și primești în colet un lănțișor cu mesajul NU UITA DE TINE gravat pe pandantiv + alte 4 cadouri de suflet pe care le vei descoperi în colet.
499,99 lei    129,99 lei 
Doar 12,99 lei/carte.
Livrare în 1-2 zile.
PĂRERILE CITITORILOR NOȘTRI
⭐⭐⭐⭐⭐ ȘTEFANIA

De când am început să citesc prima carte am început să mă regăsesc. Am plâns, am zâmbit și mi-am dat seama că dragostea n-are limită. Al doilea volum m-a marcat enorm și cumva m-am regăsit atât în prima iubire a Evei, cât și în iubirea ei cu Marco. Am sperat la un final fericit, dar pot zice că atunci când am citit ultimele 2 pagini, inima am simțit ca s-a frânt.
Mulțumesc pentru povestea asta din care am învățat atât de multe, multumesc pentru pansamentul pe care l-am simți atunci când am citit.
Mult succes în continuare. Aștept cu nerăbdare următoarele cărți.
Cu modestie, o simpla cititoare, Ștefania.

⭐⭐⭐⭐⭐ MARIA S.

Hei♡
Îți ofer toate felicitările mele, am ramas fără cuvinte…cu frica în suflet pentru un astfel de sfârșit, cu glasul tremurând, încercând sa mi țin cât pot de bine lacrimile, am sfârșit citind ultimele pagini din carte. M a prins foarte tare povestea, nu am mai pățit asta vreodată cu vreo carte. Nu ma mai puteam desprinde de ea. Dacă aveam timpul necesar, reușeam sa termin cartea într o singură zi, fara sa simt vreo oboseala sau plictiseala, doar nerăbdarea de a afla ce s a întâmplat în continuare. Sfarsitul m-a omorat intru totul. Admir cata emotie transmiți prin simple fraze. M ai fascinat cu totul și ma bucur de alegerea făcută in privința acestor carti!

⭐⭐⭐⭐⭐ ANA MARIA

Întotdeauna mi-a plăcut să las o parte din mine scrisă undeva. Știam ca acolo rămân sentimentele și gândurile trăite atunci. Și asa am simțit cât mă asemăn cu personajul Evei. Nu doar eu, ci fiecare dintre noi.
Cărți emoționante, cărți pline de mister și entuziasm, cărți pentru sufletul oricui, cărți de 10. Sunt cuvintele care ar descrie cel mai bine aceasta poveste.
Ma bucur enorm când citesc asemenea cărți, ma bucur că odată parcurse acele rânduri simți cum i te alături și devine parte din tine. Și cu timpul, sper ca fiecare dintre noi sa ne apreciem și sa ne iubim exact ca Eva.

⭐⭐⭐⭐⭐ BIANCA

Bună, ți-am citit cărțile pe răsuflate, volumul doi l-am terminat fix acum și a durat câteva ore, nu am putut sa las cartea din mână. Îmi doream un final fericit dar finalul a fost o lovitură. Dar pana la urma viața ne ia prin surprindere mereu. M-am bucurat de cărțile tale și sa-ți aflu poveștile de viața. Cu siguranța ai mai multe de povestit. Felicitări pentru ca ți-ai pus viața pe hârtie și te-ai deschis in fata noastră, a tuturor. 

⭐⭐⭐⭐⭐ SIDONIA ONOFREI

De foarte mult timp nu am mai citit o poveste asa frumoasa și pe sufletul meu. Sincer cred ca este cea mai buna poveste din câte am citit. În timp ce citeam m-au trecut toate emoțiile posibile, frica, tristețe, fericire, suspans… toate m-au făcut sa fiu și eu la propriu în povestea ta! Felicitări pentru aceasta minunată poveste și sincer aștept cu nerăbdare mai multe de acest gen. Te îmbrățișez cu drag și Felicitări din nou!!

499,99 lei    129,99 lei 
Doar 12,99 lei/carte.
Livrare în 1-2 zile.
CINE SUNTEM

Suntem Bogdan Marcu și Ștefania Sandi – oameni, parteneri, părinți, scriitori.

În 2015, drumurile noastre, total întâmplător și neprevăzut, s-au întâlnit. Pentru a-ți face o idee cât de neprevăzut: dacă eu întârziam într-un loc cu un minut în plus, noi nu ne-am mai fi cunoscut vreodată. 

Probabil că, în acel moment, eu aveam nevoie de Ștefania, iar Ștefania avea nevoie de mine. Sufletele noastre se așteptau nerăbdătoare. Sau, cel puțin, așa îmi place mie să cred. 

Iar din 2015 până în 2024, iată-ne pe același drum, scriind împreună cele 10 cărți de mai sus.

Știi de ce le-am scris? 

Pentru ca alte suflete să găsească iubirea atât în sinea lor, cât și în exterior. Pentru că scriind, de-a lungul timpului, ne-am dat seama că putem inspira și vindeca alte suflete. 

Ce vei găsi în cărțile noastre?

Îți zic foarte pe scurt: REGĂSIRE, SPERANȚĂ, ÎMPLINIRE, PUTERE, VOINȚĂ, IUBIRE, CLARITATE, PASIUNE, CURAJ ȘI ÎNCREDERE.

Sunt pentru tine cărțile dacă:
Comandă pachetul Iubirea NU doare
și primești în colet un lănțișor cu mesajul NU UITA DE TINE gravat pe pandantiv + alte 4 cadouri de suflet pe care le vei descoperi în colet.
499,99 lei    129,99 lei 
Doar 12,99 lei/carte.
Livrare în 1-2 zile.

Poți comanda și fiecare carte în parte.