⛄ Transport GRATUIT la comenzi de peste 60 lei. La peste 80 de lei, primești CADOU - lănțișor cu mesajul „Nu uita de tine!”, gravat pe pandantiv. ⛄

DESCOPERĂ O POVESTE CAPTIVANTĂ EMOȚIONANTĂ INCITANTĂ !

Dragii noștri cititori, după mulți ani, ne aflăm în fața unui moment special – ASTĂZI lansăm continuarea volumului I al cărții CUM SĂ TE LAȘI IUBITĂ.

Și nu oricum, ci prin două volume – Volumul 2 și Volumul 3 – pentru că povestea lui Adam și a Evei s-a cerut a fi scrisă până la final, fiind plină de emoție, de suspans, de dragoste, de introspecție, de regăsire, de vindecare.

Cele două volume te vor ține cu sufletul la gură, te vor face să nu te oprești din citit până nu vei fi ajuns la finalul lor și te vor trece printr-o multitudine de stări.

98 lei 49 lei

Primii 1000 de cititori care comandă se vor bucura de următoarele BENEFICII:

Autograf cu un mesaj special din partea noastră
Scrisoare de suflet, plină de emoție, din partea noastră
EXTRA REDUCERE 25% cu CUPONUL de REDUCERE IUBIRE25

Povestea primului volum s-a terminat brusc, când un accident de mașină a făcut ca destinele celor doi protagoniști, Adam și Eva, se să frângă sub fiarele contorsionate ale mașinii în care se aflau.

În cele două volume, deciziile dificile, alegerile personale și coincidențele stranii se iau de mână forțând parcă mâna destinului celor doi.

Rămâne de văzut cum va decurge povestea fiecăruia dintre protagoniști și dacă vor putea accepta lucruri apropiate de inacceptabil.

Deseori, iubirea are o forță fenomenală de a învinge orice obstacol, însă, oare acum, va avea suficientă forță pentru a le oferi celor doi capacitatea necesară de a-și rescrie viețile?

Povestea completă o vei descoperi în VOLUMUL 2 și VOLUMUL 3 al cărții CUM SĂ TE LAȘI IUBITĂ.

98 lei 49 lei

EXTRA REDUCERE 25% cu cuponul de reducere IUBIRE25

Am citit cartea în doar câteva ore, cred că nu am reușit nici să respir. Te trece prin toate stările posibile și imposibile. Aștept nerăbdătoare volumul II!

Maria

E o carte foarte frumoasa, o poveste care iti poate zdruncina lunea interioara, care te face sa realizezi cu adevarat ce este laoros in viata, numai citind cartile iti poti da seama de adevarata poveste care te face sa deschizi ochi din toate punctele de vedere.

Nicoleta G.

Spectaculoasă! Tensiunea este mare așteptând volumul doi. Mulţi ne regăsim in carte. O carte de viață si iubire captivantă. Și totuși, volumul doi îmi da o stare de neliniște, de ce o sa urmeze! Felicitări autorului! Nu numai ca îl citesc, dar îl fac cadou si in alte căsuțe.

Sara

Vreau sa spun că am rămas plăcut surprinsă de poveste, de ceea ce scrii, cum scrii și aștept cu nerăbdare să apară următorul volum, pe care cu siguranță îl voi citi cu cel mai mare drag. Mult succes in continuare și spor la scris!

Andreea R.

Simt nevoia de a te contacta in urma lecturii, sa iti spun ce simt si cum m a facut cartea sa ma simt, insa ma voi rezuma in ati multumi! Multumesc pentru ca ai readus la viata fata aceea careia ii placea asa mult sa citeasca si sa redescopere aceata pasiune. Iti multumesc ca m ai facut sa realizez lucruri importante si m ai facut sa inteleg cand e bine sa renunti si sa lasi lucrurile sa decurga de la sine, mi ai dat putin mai multa putere, chiar daca sufletul tinde sa renunte.

Denisa R.

98 lei 49 lei

EXTRA REDUCERE 25% cu cuponul de reducere IUBIRE25

Și pentru că este o lansare SPECIALĂ, ți-am mai pregătit ceva special!

Pentru că este un moment cu totul special și pentru că poate nu ai apucat să comanzi și celelalte cărți apărute anul trecut, ți-am pregătit prețuri promoționale pe parcursul lansării.

Cu ocazia lansării, orice altă carte vrei să comanzi te costă doar 9,99 lei.

TE BUCURI DE TRANSPORT GRATUIT LA ORICE COMANDĂ DE PESTE 60 lei.

Îți mulțumim pentru că:

Ne-ai fost alături în toți acești ani!

Ne-ai citit cu sufletul la gură!

Ne-ai încurajat după fiecare carte citită!

Ne-ai spus mereu părerea ta sinceră!

Ai luat parte la fiecare carte lansată!

Cu drag și dragoste,

Bogdan și Ștefania!

98 lei 49 lei

EXTRA REDUCERE 25% cu cuponul de reducere IUBIRE25