DESCOPERĂ O POVESTE CAPTIVANTĂ EMOȚIONANTĂ INCITANTĂ !

Dragii noștri cititori, după mulți ani, ne aflăm în fața unui moment special – ASTĂZI lansăm continuarea volumului I al cărții CUM SĂ TE LAȘI IUBITĂ.

Și nu oricum, ci prin două volume – Volumul 2 și Volumul 3 – pentru că povestea lui Adam și a Evei s-a cerut a fi scrisă până la final, fiind plină de emoție, de suspans, de dragoste, de introspecție, de regăsire, de vindecare.

Cele două volume te vor ține cu sufletul la gură, te vor face să nu te oprești din citit până nu vei fi ajuns la finalul lor și te vor trece printr-o multitudine de stări.

78 lei 49 lei

BONUS: TRANSPORT GRATUIT LA COMANDĂ DE PESTE 50 lei

Pentru toți cititori care vor comanda astăzi, am pregătit următoarele BENEFICII:

Autograf cu un mesaj special din partea noastră
Scrisoare de suflet din partea noastră
Cel mai mic preț este acum.
Orice altă carte doar 9,99 lei, exclusiv pentru tine

Povestea primului volum s-a terminat brusc, când un accident de mașină a făcut ca destinele celor doi protagoniști, Adam și Eva, se să frângă sub fiarele contorsionate ale mașinii în care se aflau.

În cele două volume, deciziile dificile, alegerile personale și coincidențele stranii se iau de mână forțând parcă mâna destinului celor doi.

Rămâne de văzut cum va decurge povestea fiecăruia dintre protagoniști și dacă vor putea accepta lucruri apropiate de inacceptabil.

Deseori, iubirea are o forță fenomenală de a învinge orice obstacol, însă, oare acum, va avea suficientă forță pentru a le oferi celor doi capacitatea necesară de a-și rescrie viețile?

Povestea completă o vei descoperi în VOLUMUL 2 și VOLUMUL 3 al cărții CUM SĂ TE LAȘI IUBITĂ.

Oferta de lansare expiră în:

78 lei 49 lei

BONUS: TRANSPORT GRATUIT LA COMANDĂ DE PESTE 50 lei

Am citit cartea în doar câteva ore, cred că nu am reușit nici să respir. Te trece prin toate stările posibile și imposibile. Aștept nerăbdătoare volumul II!

Maria

E o carte foarte frumoasa, o poveste care iti poate zdruncina lunea interioara, care te face sa realizezi cu adevarat ce este laoros in viata, numai citind cartile iti poti da seama de adevarata poveste care te face sa deschizi ochi din toate punctele de vedere.

Nicoleta G.

Spectaculoasă! Tensiunea este mare așteptând volumul doi. Mulţi ne regăsim in carte. O carte de viață si iubire captivantă. Și totuși, volumul doi îmi da o stare de neliniște, de ce o sa urmeze! Felicitări autorului! Nu numai ca îl citesc, dar îl fac cadou si in alte căsuțe.

Sara

Vreau sa spun că am rămas plăcut surprinsă de poveste, de ceea ce scrii, cum scrii și aștept cu nerăbdare să apară următorul volum, pe care cu siguranță îl voi citi cu cel mai mare drag. Mult succes in continuare și spor la scris!

Andreea R.

Simt nevoia de a te contacta in urma lecturii, sa iti spun ce simt si cum m a facut cartea sa ma simt, insa ma voi rezuma in ati multumi! Multumesc pentru ca ai readus la viata fata aceea careia ii placea asa mult sa citeasca si sa redescopere aceata pasiune. Iti multumesc ca m ai facut sa realizez lucruri importante si m ai facut sa inteleg cand e bine sa renunti si sa lasi lucrurile sa decurga de la sine, mi ai dat putin mai multa putere, chiar daca sufletul tinde sa renunte.

Denisa R.

Oferta de lansare expiră în:

78 lei 49 lei

BONUS: TRANSPORT GRATUIT LA COMANDĂ DE PESTE 50 lei

Dacă nu ai și primul volum, ne-am gândit la tine!

Pentru cei care nu au și primul volum și își doresc să descopere întreaga poveste, am pregătit un pachet format din toate cele 3 volume, acum la un preț special!

Dacă îl vei comanda, te vei bucura de aceleași beneficii – autograf personalizat din partea autorilor și o scrisoare de suflet din partea lor.

117 lei 48,9 lei

BONUS: TRANSPORT GRATUIT LA COMANDĂ DE PESTE 50 lei

Și pentru că este o lansare SPECIALĂ, ți-am mai pregătit ceva special!

Pentru că este un moment cu totul special și pentru că poate nu ai apucat să comanzi și celelalte cărți apărute anul trecut, ți-am pregătit prețuri promoționale pe parcursul lansării.

BONUS: TRANSPORT GRATUIT LA ORICE COMANDĂ DE PESTE 50 lei

Îți mulțumim pentru că:

Ne-ai fost alături în toți acești ani!

Ne-ai citit cu sufletul la gură!

Ne-ai încurajat după fiecare carte citită!

Ne-ai spus mereu părerea ta sinceră!

Ai luat parte la fiecare carte lansată!

Cu drag și dragoste,

Bogdan și Ștefania!

78 lei 49 lei