Transport GRATUIT la comenzi de peste 75 lei

Pachet 5 cărți

„Femei neînfricate”

  • Cele 5 cărți au fost citite de peste 100.000 de femei care au decis să își schimbe viața și au înțeles că fericirea se află în mâinile lor.
  • Citește cărțile mele, care combină ficțiunea cu dezvoltarea personală, și schimbă-ți viața așa cum îți dorești și meriți!

Dacă tu crezi că o carte nu îți poate schimba modul în care gândești și acționezi, te ÎNȘELI. După ce vei citi toate aceste 5 cărți pe care le-am scris, ușor de parcurs pentru că îmbină ficțiunea cu dezvoltarea personală, îți vei da seama că am dreptate. 

Întotdeauna mi-am dorit să schimb în bine viața oamenilor, să las ceva în urma mea, să știu că am contribuit puțin la liniștea, la fericirea, la împlinirea unei alte persoane. Și acum câțiva ani, m-am decis să fac asta prin scris, iar rezultatele sunt următoarele: 

  • cel mai citit blog despre relații, iubire, împlinire personală – aproximativ 11 MILIOANE de cititori în perioada 2015-2019. 
  • una dintre cele mai mari mari comunități ale unui blogger, autor român – peste 1.4 milioane de urmăritori.
  • una dintre cele mai citite cărți din ultimii ani în România – Jurnalul unui Adam, cu peste 250.000 de cititori până acum. 

Nu cred că aceste rezultate de care, eu personal, sunt extrem de mândru sunt întâmplătoare. În spatele lor, se ascunde multă dăruire, multă experiență pe care am acumulat-o până acum și pe care am împărtășit-o sutelor de mii de cititori și urmăritori. Și știu sigur că i-am ajutat să ajungă într-un alt punct al vieții lor sau al relației lor, tocmai pentru că mi-au scris ei.

O carte te poate schimba dacă le dai voie cuvintelor să îți pătrundă în suflet și minte. De acolo începe schimbarea vieții tale.

Îmi doresc să te inspir și pe tine prin aceste cărți încât să realizezi puterea ce se află în interiorul tău și pe care, poate, până acum ai refuzat să o vezi, să o lași s se manifeste și să îți ofere toată fericirea pe care o meriți.

Te invit să descoperi mai cele 5 cărți care formează pachetul „Femei neînfricate”.

Toate cele 5 cărți sunt, într-un fel sau altul, interconectat, fiecare având LECȚIA ei aparte, cea care te va ajuta să fii cu un pas mai aproape de fericire și iubire autentică. 

Acum să vorbim despre prețul acestui pachet ce a schimbat viața femeilor care au citit cele 5 cărți. Cred cu tărie că prețul acestui pachet de cărți este foarte avantajos, ținând cont că vorbim de 5 CĂRȚI care te vor ajuta să devii o femeie neînfricată, mai puternică, mai hotărâtă și, nu în ultimul rând, mai fericită!

Ține minte, nu-ți ofer doar niște cărți, ci un drum spre fericire. 

Și, înainte de a descoperi prețul, vreau să îți mai spun ce include acest pachet, pentru ca toată experiența să fie cu adevărat unică – transportul este GRATUIT, iar în colet vei descoperi un lănțișor cu mesajul „Nu uita de tine!”, gravat pe pandantiv și încă 3 cadouri speciale, care te vor motiva în fiecare zi.  

Citind cele 5 cărți, pe lângă beneficiile materiale menționate mai sus, să nu uiți că INVESTEȘTI ÎN TINE, în fericirea și liniștea ta. Iar dacă nu te-ai convins, îți prezint în continuare ce au simțit trei cititoare după ce ai citit cărțile mele. 

Ioana când a comandat cele 5 cărți, trecea printr-o perioadă mai dificilă, relația ei de iubire, de peste 7 ani, terminându-se brusc, fiind trădată de partenerul ei. 

Îți las o parte din mesajul pe care l-am primit de la ea.

Miruna nu avea o părerea tocmai bună despre ea, ratând de cele mai multe ori experiențe ce i-ar fi plăcut sau oameni faini pe care i-a lăsat să treacă pe lângă ea. 

Îți las o parte din mesajul pe care l-am primit de la ea.

Andreea se chinuia să aibă o relație reușită de iubire cu Codrin, iubitul ei. Nu reușeau să fie pe aceeași lungime de undă oricât încercau.

Îți las o parte din mesajul pe care l-am primit de la ea.

Povești diferite, însă fiecare poveste și-a găsit rezolvarea, iar asta este cel mai important atât pentru ele, cât și pentru mine. Înseamnă că scopul a fost atins.

Promisiunea mea este că nu vei cumpăra niște simple cărți, ci îți promit că vei cumpăra o experiență de viață, ce te va ajuta să faci pași spre cea mai bună variantă a ta! Le vei parcurge, cu ușurință, pentru că tot ce ai nevoie este îmbrăcat în povești … reale din viața mea. 

Am încredere în cărțile pe care le-am scris, dar, mai important, am încredere că dacă le vei da voie, vei reuși să devii cea mai bună variantă a ta!