Transport GRATUIT la comenzi de peste 70 lei

Pachet 10 cărți
„Femei Invincibile”

Noi, Bogdan și Ștefania, am scris aceste 10 cărți pentru femeile care știu că merită mai mult, care vor să aibă parte de o iubire care să le împlinească, care vor să se descopere și să înceapă cea mai frumoasă poveste din viața lor.

Te invităm să le citești și să te bucuri de toate beneficiile lor!

499,99 lei    129,99 lei 

BONUS: 5 CADOURI + TRANSPORT GRATUIT

În 2015, drumurile noastre, total întâmplător și neprevăzut, s-au întâlnit. Pentru a-ți face o idee cât de neprevăzut: dacă eu întârziam într-un loc cu un minut în plus, noi nu ne-am mai fi cunoscut vreodată. 

Probabil că, în acel moment, eu aveam nevoie de Ștefania, iar Ștefania avea nevoie de mine. Sufletele noastre se așteptau nerăbdătoare. Sau, cel puțin, așa îmi place mie să cred. 

Iar din 2015 până în 2024, iată-ne pe același drum, scriind împreună cele 10 cărți de mai sus.

Știi de ce le-am scris? 

Pentru ca alte suflete să găsească iubirea atât în sinea lor, cât și în exterior. Pentru că scriind, de-a lungul timpului, ne-am dat seama că putem inspira și vindeca alte suflete. 

Ce vei găsi în cărțile noastre?

Îți zic foarte pe scurt: REGĂSIRE, SPERANȚĂ, ÎMPLINIRE, PUTERE, VOINȚĂ, IUBIRE, CLARITATE, PASIUNE, CURAJ ȘI ÎNCREDERE.

499,99 lei    129,99 lei 

BONUS: 5 CADOURI + TRANSPORT GRATUIT

CARE SUNT CELE 10 CĂRȚI DIN PACHETUL „FEMEI INVINCIBILE”?

O poveste de dragoste care te conduce mai aproape de sufletul tău. Plină de pasiune și sens, te va purta în călătoria unui suflet ce caută să se regăsească în lumea plină de provocări și neprevăzut. 

147 lei  69,99 lei

BONUS: 1 CADOU + TRANSPORT GRATUIT

Eva Mihăilescu și Adam Preda, două lumi complet diferite și totuși atât de similare. Se ciocnesc, se apropie, se îndepărtează, se regăsesc. Pentru ei dragostea este combustibilul ce le dă putere să se ridice de jos, ori de câte ori ar cădea. Dragostea de sine și dragostea față de celălalt.  

147 lei  69,99 lei

BONUS: 2 CADOURI + TRANSPORT GRATUIT

O poveste emoționantă despre puterea unei femei – Eva Dull – dispusă la a face orice este necesar pentru iubire. Niciun sacrificiu nu este prea mare pentru ea, niciun obstacol nu îi poate sta în cale.

Dacă ar fi să alegi între a pierde totul nefăcând nimic și a câștiga totul cu orice preț, ce ai alege?

98 LEI  59 lei

BONUS: 1 CADOU

Peste 170 de așa-zise scrisori ce te vor ajuta să îți recâștigi încrederea, să dobândești forța care să îți permită să trăiești viața așa cum meriți și cum îți dorești. Lasă-te cuprinsă de o lectură cu adevărat revelatoare!

98 LEI  59 lei

RECENZII

⭐⭐⭐⭐⭐ Ștefania

De când am început să citesc prima carte am început să mă regăsesc. Am plâns, am zâmbit și mi-am dat seama că dragostea n-are limită. Al doilea volum m-a marcat enorm și cumva m-am regăsit atât în prima iubire a Evei, cât și în iubirea ei cu Marco. Am sperat la un final fericit, dar pot zice că atunci când am citit ultimele 2 pagini, inima am simțit ca s-a frânt.
Mulțumesc pentru povestea asta din care am învățat atât de multe, multumesc pentru pansamentul pe care l-am simți atunci când am citit.
Mult succes în continuare. Aștept cu nerăbdare următoarele cărți.
Cu modestie, o simpla cititoare, Ștefania.

⭐⭐⭐⭐⭐ Maria S

Hei♡
Îți ofer toate felicitările mele, am ramas fără cuvinte…cu frica în suflet pentru un astfel de sfârșit, cu glasul tremurând, încercând sa mi țin cât pot de bine lacrimile, am sfârșit citind ultimele pagini din carte. M a prins foarte tare povestea, nu am mai pățit asta vreodată cu vreo carte. Nu ma mai puteam desprinde de ea. Dacă aveam timpul necesar, reușeam sa termin cartea într o singură zi, fara sa simt vreo oboseala sau plictiseala, doar nerăbdarea de a afla ce s a întâmplat în continuare. Sfarsitul m-a omorat intru totul. Admir cata emotie transmiți prin simple fraze. M ai fascinat cu totul și ma bucur de alegerea făcută in privința acestor carti!

⭐⭐⭐⭐⭐ Ana Maria

Întotdeauna mi-a plăcut să las o parte din mine scrisă undeva. Știam ca acolo rămân sentimentele și gândurile trăite atunci. Și asa am simțit cât mă asemăn cu personajul Evei. Nu doar eu, ci fiecare dintre noi.
Cărți emoționante, cărți pline de mister și entuziasm, cărți pentru sufletul oricui, cărți de 10. Sunt cuvintele care ar descrie cel mai bine aceasta poveste.
Ma bucur enorm când citesc asemenea cărți, ma bucur că odată parcurse acele rânduri simți cum i te alături și devine parte din tine. Și cu timpul, sper ca fiecare dintre noi sa ne apreciem și sa ne iubim exact ca Eva.

499,99 lei    129,99 lei 

BONUS: 5 CADOURI + TRANSPORT GRATUIT