4C39 (1920 × 1920 px) (1080 × 1920 px) (3000 × 1000 px) (2080 × 2160 px) (1)

DESPRE PACHETUL DE CĂRȚI

Pentru tine, am pregătit pachetul „Iubiri de poveste”, ce conține următoarele cărți:

  • Jurnalul unui Adam, vol. 1;
  • Jurnalul unui Adam, vol. 2, partea 1;
  • Jurnalul unui Adam, vol. 2, partea 2;
  • Cum să te lași iubită.
 
Să fiu sincer cu tine, faptul că am scris aceste cărți, pentru mine, este un vis împlinit. Iar atunci când le-am scris, mi-am dorit să aibă puterea de a produce în cititor un amalgam de sentimente, care să îl ajute să se descopere mai bine și să descopere lumea din jurul său, așa cum este ea. 
 
După aproape șapte ani, feedbackul pe care l-am primit de la cititori este unul la care, tot sincer fiind, doar visam. Să știi că aceste cărți, în care am pus părți din viața mea și sufletul meu, au reușit să trezească alte suflete este formidabil.
S-ar putea să ai niște întrebări și vrea să îți răspund la ele. 
 
De ce sunt atât de ieftine?
 
Poate că, de asemenea, te întrebi de ce este prețul așa de mic dacă ele sunt așa de apreciate. Și, înțeleg, este o întrebare firească, pe care și eu mi-aș pune-o. Însă hai să-ți spun, pe scurt, de ce am ales să aibă un preț mic: într-o perioadă în care toate se scumpesc, în care toate lucrurile devin din ce în ce mai stresante, m-am gândit că cititul nu ar trebui să devină un lux, ci să rămână o plăcere.
 
Pentru cine sunt potrivite cele 4 cărți?  
 
Pe scurt, pentru oricine își dorește să se înțeleagă mai bine pe el și pe cei din jur, parcurgând povestea lui Adam. Unii cititori și-au salvat relația, alții s-au descoperit pe ei și au devenit mai fericiți, unii au înțeles greșelile făcute și nu le-au mai repetat, alții, pur și simplu, s-au relaxat parcurgându-le. Așadar, fiecare dintre cei care le vor citit va găsi propriul motiv. 
 
Cine este autorul? Cine sunt autorii?
 
Seria de 3 volume din „Jurnalul unui Adam” este scrisă de mine, Bogdan Marcu. Cine sunt? Pe scurt și, posibil clișeic, sunt un om. Simplu și complicat în același timp. Cu defecte și calități. Cu lucruri bune și greșeli. 
 
Cartea „Cum să te lași iubită” este scrisă de mine, împreună cu femeia pe care o iubesc de aproape șapte ani. Sandi Ștefania, pe numele ei. Ea scrie pe pagina Tentațiile unei Eve. Cine este ea? Un om asemenea mie. Însă, cred eu, puțin mai bun decât sunt eu. 🙂 Când am decis să scriem împreună, ne-am promis că vom pune în carte tot ce am trăit și învățat în viața asta, în speranța că vom reuși să ajungem la sufletul cititorului.
 
Cei de jos, noi suntem. 🙂

CE SPUN CITITORII?

Am citit până acum 3 volume și îți pot spune că n-am crezut vreodată că mă pot bucura atât de mult niște cărți. Da, le consideram niște cărți, fără vreo mare valoare. Dar am greșit! Sunt potrivite pentru oricine, sunt pline de lecții, sunt pline de speranță, iubire, încredere. Îți mulțumesc mult!

Alisia N.

Am primit cele 4 cărți, sunt minunate! Cu un bebe de doar 2 luni am reușit să citesc 2 dintre ele în doar 2 zile și asta o fac noaptea când știu că doarme liniștită. Chiar dacă știu că dimineață voi fi obosită cu bebelina, tot mă prinde ora 3-4 dimineața citind. Mi-au transmis o emoție de nedescris aceste cărți. Ești minunat! 

Alexandra I.

Cu siguranța sunt pe locul 1 în topul cărților mele preferate. Dacă le citești cu mintea deschisă, mai mult ca sigur ai ce învața din acestea. Astept cu nerăbdare următoarele cărți!

Amalia F.

În doar 3 zile am citit toate cele 4 cărți. Extraordinar stilul de scris, iar toate situațiile prezentate … m-am regăsit în multe. E ca și cum aș citi despre mine!

Simona M.

Dacă vrei să profiți de oferta special concepută pentru tine, atunci comandă acum pachetul „Iubiri de poveste”, format din cele 4 cărți. 

Sunt sigur că îți vor plăcea și vei descoperi în paginile cărților părți din tine, lecții de viață, răspunsuri la anumite întrebări.

De asemenea, dacă vei comanda astăzi pachetul de 4 cărți, te vei bucura și de DOUĂ CADOURI SPECIALE pe care le vei descoperi în colet. 

Adaugă în coș și cele mai recente cărți ale noastre și te vei bucura de TRANSPORT GRATUIT!