Meniu
Căutare
Coșul meu

250.000
cititori

750.000
exemplare
vândute

900 de
pagini în
care te vei
regăsi

OFERTĂ

Pentru că Jurnalul unui Adam sărbătorește șase ani de când s-a lansat, dar și 1.000.000 de aprecieri, acum puteți beneficia de o super ofertă!

Cum sună super oferta?

Pentru toate cele patru cărți din seria Jurnalul unui Adam veți plăti doar 49 RON în loc de 148 RON. Și, în plus, în colet veți găsi și trei cadouri speciale, ce sigur vă vor plăcea. Ah, era să uităm! Și transportul este redus de la 17 RON la 11 RON.

Comandă acum

Recenzii cititori

Mai jos puteți regăsi câteva recenzii de la cei care au citit seria de patru cărți „Jurnalul unui Adam”

Ioana H.
(achizitie verificată)
Read More
Îți mulțumesc pentru cele 2 scrisori ce au picat la fix, eu trecând printr-o perioadă mai grea. Îți mulțumesc și pentru setul de bijuterii, pe care îl port chiar acum cu mare drag. Însă cel mai mult îți mulțumesc pentru cele 4 cărți! Ai reușit să mă ridici, să îmi dai curaj, să mă încurajezi mai mult decât au făcut-o persoanele de lângă mine. Da, prin cele 4 cărți pe care le-ai scris. Sper din tot sufletul să le citească cât mai multe cititoare și să simtă tot ce am simțit eu.
Andreea D.
(achizitie verificată)
Read More
Am auzit de la o prietenă de cărțile tale. Să fiu sinceră, am fost reticentă înainte de a le citi. Nu știu de ce, poate pentru că au fost foarte mediatizate și, uneori, prea multă mediatizare ascunde lucruri mai puțin faine. Însă mă bucur că m-am înșelat. Pentru mine, sunt printre cele mai faine cărți citite în ultima vreme. Continuă să scrii, că o faci bine.
Raluca S.
(achizitie verificată)
Read More
Cred că ar trebui adăugat în DEX, în dreptul cuvântului fericire, cuvântul Jurnalul unui Adam. Pentru că cele 4 cărți fix asta fac. M-au făcut fericită, m-au făcut încrezătoare, m-au făcut să mă relaxez, m-au făcut să prind putere. Știu că poate ți se par vorbe mari, dar pentru mine fix asta au însemnat cărțile tale.
Sabina N.
(achiziție verifcată)
Read More
Printre cele mai frumoase cărți citite. Recomand călduros. Sunt superbe, sunt relaxante, sunt amuzante, au câte puțin din fiecare. Scrisorile super motivaționale, iar setul de bijuterii superb
Previous
Next

Despre cărți

Seria „Jurnalul unui Adam” este citită de peste 240.000 de persoane în cei patru ani de când a fost lansată. Peste 700.000 de exemplare au văzut lumina zilei și au fost citite și simțite.

„Jurnalul unui Adam” este un roman de dragoste, al cărui protagonist este Adam. El descoperă că iubirea nu este doar o joacă, deși, la început, a crezut că se poate juca cu destinul lui și al Andradei. Când ea a decis să lase garda jos, el a ales să fugă în brațe străine, crezând că va fi așteptat la infinit. Însă drumul de întoarcere s-a dovedit a fi mult mai dificil decât și-ar fi putut închipui. Drumul acesta de întoarcere spre sufletul unui om este dificil, presărat de lacrimi și, de cele mai multe ori, nu aduce liniștea mult căutată. Așa cum era de așteptat Andrada a decis să își vadă de viață, cu toate că sufletul îi era bucăți. Te vindeci mergând doar înainte, iar ea știa acest lucru foarte bine.

Doar că viața nu este mereu atât de predictibilă precum credem.

La o aparentă întâlnire între două cupluri, inevitabilul se întâmplă.

El îi iese în cale.

Ea rămână neclintită.

El își promite că nu o va pierde și de această dată.

Ea se teme.

După momente de agonie și extaz, sufletele pereche se reîntâlnesc și își fac promisiuni pe viață. Nimic și nimeni nu-i va mai putea despărți.

Oare vor reuși să treacă această probă a timpului?

Și dacă da, ce le va rezerva viața?

Conținut pachet:

  • Jurnalul unui Adam, vol. 1;
  • Jurnalul unui Adam, vol. 2, partea 1;
  • Jurnalul unui Adam, vol. 2, partea 2;
  • Cum să te lași iubită;
Comandă acum

Fragment

— Știi cum îți poți da seama dacă o persoană te iubește cu adevărat? mă întreabă.

I-am răspuns:

— Pur și simplu, simți.

— Timpul. Știi că o persoană te iubește după cât de mult timp îți acordă. Când decide să stea cu tine când ți-e greu, în loc să fie în altă parte. Când stă cu tine ore la telefon. Când poartă conversații lungi și interesante cu tine. Să știi că nimeni nu îți va acorda timpul său mereu. O va face doar atunci când te iubește cu adevărat. Aceasta este adevărata măsură a iubirii.

Nu pot decât să fiu de acord cu ea.”

 

„Într-o seară, ea mi-a spus:
— Știi ce mi-a plăcut la tine?
— Am o bănuială, îi răspund.
— Hai să îți spun, să fii sigur. Mi-a plăcut la tine că nici măcar o secundă nu ai încercat să mă schimbi. Nu m-am simțit ca în alte relații în care eram forțată să schimb ceva la mine.
— Dar este …
— Normal. Știu. Oamenii care se iubesc cu adevărat, în ciuda tuturor imperfecțiunilor, se văd perfecți. Și se acceptă.”

 

Recenzii externe

Recenzie
Booknation

” Jurnalul unui Adam” ar putea fi jurnalul oricărui om, căci întâmplările dintre coperțile volumelor sunt trăiri pe care orice om, într-o măsură mai mare sau mai mică, le-a generat la un moment dat.

Bogdan Marcu, prins într-un stil literar prietenos, extrem de prietenos, extrem de onest și povățuitor, tatuează peste colile cărții viitura trăirilor de moment și sfaturi trecute prin furcile caudine ale experienței căpătate de-a lungul timpului.

 

Pilonul de sprijin al volumelor este, bineînțeles, complexa relație dintre Adam și Eva, dintre el și ea, cu întregul vifor al deraierilor și regăsirilor, cu zbuciumul conjugării trăite la cote paroxistice, cu gânduri strivite de lașitatea tăcerii și țipetele amănuntelor banale.

 

Extrovertirea trăirilor capătă la Bogdan Marcu o incisivă sinceritate care mușcă din pereții amintirilor, creionând căutările vieții cu ajutorul lui Adam, personajul principal, care veșnic se pierde și se redefinește în brațele Evelor, unele timide, altele îndrăznețe, pavându-și astfel, în propriul stil, voluntar sau involuntar, drumul spre inevitabila maturitate.

 

Întâmplările corup, modelează și ghidează, jucând rolurile de confident și busolă sub o formă caldă, ca o îmbrățișare mătăsoasă care te învelește sub o înfiorare aparent hilară și totuși necesară, dar care, după ce o vei ascunde într-un oarecare sertar al existenței, îi vei simți parfumul pe tot parcursul existenței.

 

O carte bună!

 

Lectură plăcută!

Nu rata oferta și abia așteptăm să ne spui și tu părerea ta despre ele!