PESTE 300.000 DE CITITORI AU CITIT ACESTE CĂRȚI.

Pachet 8 cărți „Suflet fericit”

⭐⭐⭐⭐⭐ 4,83 DIN 2000 DE RECENZII

312 lei

109,99 lei

ECONOMISEȘTI 213 lei.

TIMP DE 24 DE ORE, TE BUCURI DE ACEST PREȚ REDUS CU 68%.

Zile
Ore
Minute
Secunde

Dacă vei comanda AZI acest pachet de bucuri de următoarele BONUSURI:

Ce spun cititorii despre cărțile noastre

⭐⭐⭐⭐⭐

Cel mai frumos cadou pe care mi-l puteam face e setul tau de carti, scrisorile m-au emotionat pana la lacrimi. Iti multumesc din suflet, abia aștept sa citesc cartile, sunt sigura ca sunt peste asteptarile mele, la fel ca si coletul.
Multumesc inca o data!

Cristina.

⭐⭐⭐⭐⭐

Dragă scriitorule ! Mi-am auto dăruit un dar de suflet din colecția ta, cea de 8 carti plus cadouri surpriza.
Cadoul a ajuns acasa înainte de anul nou.
sunt extrem de fericită și plina de entuziasm sa răscolesc paginile în tihna și cu armonia mea interioara sa ma delectez cu toate ecele emoții scrise în paginile Cărților.
Multumesc tare mult pentru oferta făcută și pentru tot ceea ce faci!

Sergiana

⭐⭐⭐⭐⭐

Cărți bestiale!!❤️
0%-fictiune
70%-IUBIRE
30%-PACE

RECOMAND Jurnalul unui Adam și Tentațiile unei Eve.

Azi le-am primit si euuu!!
Sunt fascinata de ele, mai ales pt ca am citit si primele parti!! Va multumesc pt cadou si pt cuvintele frumoase pe care le-ati transmis in scrisori, Adam si Stefania!!! ❤

Ioana

⭐⭐⭐⭐⭐

Cine zice ca o carte nu te poate face să plângi, nu au citi cărțile voastre! Cartile Evei, hmm, am simțit fiecare cuvânt si am invatat cate ceva de la fiecare personaj. Eva m-a învățat ce înseamnă puterea unei femei si cat de important e să lași inima sa-ti controleze acțiunile, nu orgoliul. Marco m-a învățat că înainte de a începe un nou capitol, cel al maturității, e important sa-l închei de cel vechi, cel al copilăriei. Vlad m-a învățat că nimeni nu e obligat să ne ierte greselile noastre si ca nu vom deveni niciodată cea mai buna varianta a noastră pana cand nu vom fi sinceri cu noi înșine. Iar autoarea, cea care merita tot respectul meu, m-a învățat că orice om isi poate îndeplini visul dacă munceste din greu si isi cunoaște adevărată valoare. Multumesc pentru că mi-ai amintit sa nu uit de mine!!!

Andra

⭐⭐⭐⭐⭐

Simt nevoia de a te contacta in urma lecturii, sa iti spun ce simt si cum m a facut cartea sa ma simt, insa ma voi rezuma in ati multumi! Multumesc pentru ca ai readus la viata fata aceea careia ii placea asa mult sa citeasca si sa redescopere aceata pasiune. Iti multumesc ca m ai facut sa realizez lucruri importante si m ai facut sa inteleg cand e bine sa renunti si sa lasi lucrurile sa decurga de la sine, mi ai dat putin mai multa putere, chiar daca sufletul tinde sa renunte. Esti minunata! ❤️

Denisa

Ce cărți vei găsi în pachetul „Suflet fericit”

În acest pachet, am pus, cu dragoste și pasiune, următoarele cărți:

⭐ cele 3 volume din „Jurnalul unui Adam”

⭐ cele 2 volume din „Jurnalul unei Eve” 

⭐ cele 4 cadouri menționate anterior

⭐ cele 2 cărți Scrisori de la Adam și Scrisori de la Eva. 

⭐ cartea „Cum să te lași iubită”

⭐ cele 4 cadouri menționate anterior

CÂTEVA GÂNDURI DIN PARTEA MEA

Acum șapte ani.

Acum șapte ani, când am lansat primul volum din Jurnalul unui Adam, n-am știut ce va urma: alte cinci cărți și un vis împlinit – acela de a ajunge în bibliotecile câtor mai mulți cititori.

Acum, după acești șapte ani, undeva în țara asta și nu numai, cărțile mele se află în posesia a peste 250.000 de cititori. Este realitatea, cifrele din toți anii aceștia nu mint. Iar eu cu minciuna și exagerările nu facem casă bună. Mi se spune că rezultatele sunt fenomenale și, probabil, așa și sunt.

Doar că mie mi se pare fenomenal tot ce am stârnit în cei care le-au citit, în toți cei care, ani la rând, și-au făcut timp și mi-au oferit feedbackul lor, de cele mai multe ori pozitiv. Sigur, cu fiecare carte, am învățat câte ceva și din cel negativ, astfel încât cărțile mele să devină din ce în ce mai bune.

De fiecare dată, când am fost întrebat – și pe bună dreptate – despre prețul „parcă prea mic al cărților” sau de fiecare dată când mi s-a spus, fără a le fi citit, că „sunt ieftine pentru că nu sunt bune”, am răspuns fie cu „Dacă putem susține un preț mic, dacă putem să ne achităm cheltuielile și putem avea un trai normal și astfel încurajez cititul și simțitul, eu sunt fericit.” Iar celor care s-au grăbit să tragă concluzii pripite, le-am respectat părerea, însă i-am invitat să le descopere, mai ales că au timp 14 zile să facă toate cărțile retur dacă nu sunt pe gustul lor.

Sunt conștient că nu pot împăca gusturile fiecăruia, dar am încredere că putem cu toții să ne deschidem sufletul atunci când citim cărți, că putem evada din cotidian, că putem primi lecții atât de frumoase, că putem aprecia munca celui care le-a scris.

Dacă ai ajuns până aici, iartă-mă dacă a fost un text prea lung, am simțit nevoia să îți spun mai mult decât despre oferta pe care o vei găsi pe site. Pe aceea, te las să o descoperi tu, să o apreciezi după cum dorești și, dacă îți sună bine și decizi să le comanzi, să te bucuri de cărți și să revii, dacă dorești, cu un feedback.

În încheiere, îți mai spun atât – pentru mine CONTEAZĂ în mâinile câtor cititori ajung cărțile, pentru că așa știu că, poate, am reușit să fac ziua puțin mai bună celui sau celei care alege să le parcurgă în tihnă.

Zile reușite!

Cu 💜

Bogdan. Sau Adam.

Despre cărțile din pachet

Trilogia citită de peste 200.000 de persoane în cei patru ani de când a fost lansată. Peste 600.000 de exemplare au văzut lumina zilei și au fost citite și simțite.

„Jurnalul unui Adam” este un roman de dragoste, al cărui protagonist este Adam.

El descoperă că iubirea nu este doar o joacă, deși, la început, a crezut că se poate juca cu destinul lui și al Andradei. Când ea a decis să lase garda jos, el a ales să fugă în brațe străine, crezând că va fi așteptat la infinit.

Însă drumul de întoarcere s-a dovedit a fi mult mai dificil decât și-ar fi putut închipui. Drumul acesta de întoarcere spre sufletul unui om este dificil, presărat de lacrimi și, de cele mai multe ori, nu aduce liniștea mult căutată.

Așa cum era de așteptat Andrada a decis să își vadă de viață, cu toate că sufletul îi era bucăți. Te vindeci mergând doar înainte, iar ea știa acest lucru foarte bine.

Doar că viața nu este mereu atât de predictibilă precum credem.

La o aparentă întâlnire între două cupluri, inevitabilul se întâmplă.

El îi iese în cale.

Ea rămână neclintită.

El își promite că nu o va pierde și de această dată.

Ea se teme.

După momente de agonie și extaz, sufletele pereche se reîntâlnesc și își fac promisiuni pe viață. Nimic și nimeni nu-i va mai putea despărți.

Oare vor reuși să treacă această probă a timpului?

Și dacă da, ce le va rezerva viața?

Recenzie Booknation

„Jurnalul unui Adam” ar putea fi jurnalul oricărui om, căci întâmplările dintre coperțile volumelor sunt trăiri pe care orice om, într-o măsură mai mare sau mai mică, le-a generat la un moment dat. Bogdan Marcu, prins într-un stil literar prietenos, extrem de prietenos, extrem de onest și povățuitor, tatuează peste colile cărții viitura trăirilor de moment și sfaturi trecute prin furcile caudine ale experienței căpătate de-a lungul timpului. Pilonul de sprijin al volumelor este, bineînțeles, complexa relație dintre Adam și Eva, dintre el și ea, cu întregul vifor al deraierilor și regăsirilor, cu zbuciumul conjugării trăite la cote paroxistice, cu gânduri strivite de lașitatea tăcerii și țipetele amănuntelor banale. Extrovertirea trăirilor capătă la Bogdan Marcu o incisivă sinceritate care mușcă din pereții amintirilor, creionând căutările vieții cu ajutorul lui Adam, personajul principal, care veșnic se pierde și se redefinește în brațele Evelor, unele timide, altele îndrăznețe, pavându-și astfel, în propriul stil, voluntar sau involuntar, drumul spre inevitabila maturitate.

Întâmplările corup, modelează și ghidează, jucând rolurile de confident și busolă sub o formă caldă, ca o îmbrățișare mătăsoasă care te învelește sub o înfiorare aparent hilară și totuși necesară, dar care, după ce o vei ascunde într-un oarecare sertar al existenței, îi vei simți parfumul pe tot parcursul existenței.

O carte bună!

Lectură plăcută!

Când pierzi tot ce ai mai de preț, oare unde îți mai este sufletul? L-ai mai putea vindeca de durerile chinuitoare pe care le simți atunci când mama, ființa pe care o iubeai cel mai mult, dispare subit, pentru totdeauna, răpusă de o maladie fără de leac?

Eva Dull a fost nevoită să își croiască propriul drum prin viață, ghidată fiind de o prezență căreia nu-i putea găsi o explicație lumească, rațională. Undeva, în sufletul ei, încă era o lumină aprinsă care îi lumina pașii.

Marcată de pierderea fulgerătoare, parcursul Evei nu va fi lin, iar, de multe ori, neputința, durerea, regretul îi vor da târcoale și nu-i vor permite să existe, într-un mod firesc.

Totuși, o fire introspectă, Eva Dull, își concentrează energia spre a ieși din acest cerc vicios, deloc benefic, în cele din urmă descoperindu-și ceea ce va numi vocația ei – însoțitor de bord. Așa, uneori, simte că este puțin mai aproape de mama ei.

Odată cu noua ei viață, plină de provocări, se deschide în fața ochilor ei un nou capitol – cel al maturizării fizice, intelectuale și emoționale. În cele din urmă, simte că sufletul ei este deschis pentru a primi iubirea, fără de care, de altfel, crede că niciun om n-ar putea trăi.

Marco, unul dintre piloții de linie, alături de care lucra pare a reuși, să îi vindece dubiile ivite în fostele sale relații, cele care i-au arătat fața urâtă a iubirii, cele care au făcut-o să se simtă insuficientă, neiubită, nerespectată.

Între cei doi se naște o poveste care le promite nemurirea.

Însă, la puțin timp, trecutul amândurora își face simțită prezența, anulându-le cu duritate șansele la o fericire în doi. Eva este într-o continuă căutare a unui echilibru în dragoste, în timp ce Marco este în căutarea răspunsurilor legate de trauma trăită în copilărie. Eva regăsește o iubire demult uitată. Marco își regăsește tatăl care l-a abandonat. Eva constată că timpul iubirilor rescrise a trecut. Marco încă speră că o va recuceri cândva.

Oare vor putea cei doi să rescrie povestea?

Oare dragostea poate fi de ajuns?

Ți s-a întâmplat să te trezești, într-o dimineață, și să simți că omul de lângă tine nu mai este cel de la început? Că este mai mult rău decât bine? Că oferi și nu primești, niciodată, nimic? Că ești în coada priorităților? Că doare și n-ai cum să-i spui?

Ei bine, uneori, se întâmplă să ne alegem cu o relație toxică și, fără să ne dăm seama, să acceptăm o astfel de viață, pe care, sincer, nimeni nu este obligat să o accepte. Fericirea zace în noi, doar că nu va aștepta la infinit să o băgăm în seamă și să ne-o oferim.

Da, orice relație are suișuri și coborâșuri. Nu mereu este roz totul, ceea ce este în regulă atât timp cât nu trăim într-un ton de negru.

Cele două cărți te vor ghida, cu răbdare și compasiune, pe un drum la finalul căruia îți vei da seama care este fundația unei relații sănătoase pentru tine. Îți vor fi cel/cea mai bun(ă) prieten(ă) și îți vor răspunde la foarte multe întrebări legate de tine, de relația ta, de partenerul tău sau partenera ta.

Sunt scrise din două perspective – a unui bărbat și a unei femei. Pentru că știm foarte bine că funcționăm diferit. Pentru că nevoile, de cele mai multe ori, sunt diferite între un bărbat și o femeie.

Știi care este secretul unei relații fericite?

Hai să descoperi în cele două cărți și să-ți schimbi modul în care trăiești viața și iubirea!

Doi protagoniști.

Două lumi în aparență atât de diferite și, totuși, atât de similare în esență. Fără voia lor, Adam Preda și Eva Mihăilescu, se întâlnesc total întâmplător, în momente în care niciunul dintre ei nu era pregătit să își deschidă, cu adevărat, sufletul.

Însă destinul avea propriul său plan pentru cei doi, făcându-le sufletele și mințile să se ciocnească când violent, când tandru, când cu apropiere, când cu distanțare, când cu speranță, când cu disperare. Tot acest joc, greu de înțeles în primă instanță, va duce oare spre împlinirea poveștii de dragoste după care, în ascunsul sufletelor, cei doi tânjesc?

El va putea renunța la lucrurile lumești, efemere ce îi produc plăceri trecătoare și golite de esență?

Ea va putea trece peste durerile ce, uneori, îi produc o anxietate pe care îi este aproape imposibil de controlat și va putea lăsa un bărbat să îi țină, cu grijă, în mâini sufletul?

„Cum să te lași iubită” este un roman în care oricine se va regăsi, este un roman asemenea unei lupte între trup și suflet, între rațiune și sentiment, între rău și bine.

CINE SUNTEM NOI?

Suntem BOGDAN MARCU şi ŞTEFANIA SANDI, autori ai cărților pe care le vei găsi pe acest site.

Povestea noastră a început în 2016 când am lansat Jurnalul unui Adam, o trilogie care în cei șase ani de când a fost lansată a ajuns la peste 300.000 de persoane, fiind tipărite aproape 1 milion de exemplare din toate cele trei volume. 

Apoi Ștefania mi s-a alăturat şi s-a născut astfel cartea „Cum să te laşi iubită”. lar de aici, ei bine, au mai apărut alte patru cărţi pe care fiecare le- am scris separat. 

Ștefania este autoarea celor două volume din „Jurnalul unei Eve” şi este probabil să o ştii din social media după numele Tentaţiile unei Eve. 

Ne dorim ca aceste cărţi pe care le-am scris să ajungă la cât mai multe persoane, pentru că, încurajaţi de feedbackul primit de-a lungul timpului, credem că ajung direct la sufletul cititorului şi fac bine.