De câte ori nu te-ai gândit că o iubire ar putea fi rescrisă?
Cu aceeași persoană, dar cu un alt final?

Sunt bucuroasă să îți spun că, după mult timp de când am început să mă gândesc la acest roman, am reușit, în sfârșit, să îl aștern pe hârtie, luând astfel naștere cele două volume din Jurnalul unei Eve

Primii 1000 de cititori fideli care vor comanda se vor bucura de:  

În primul volum, te invit să o cunoști pe Eva în mai multe ipostaze, de la copilărie până la maturitate, cele două planuri urmând să se îmbine pe parcursul poveștii.

Povestea începe cu Eva în plină dramă. Apăsarea unei boli cumplite care pune stăpânire pe viața mamei sale, aproape că o copleșește și o aduce la pragul neputinței.

Alături de toate viciile în care își găsește alinare, Eva trăiește la cote maxime și prima iubire, pentru ca, mai apoi să aibă parte și de prima decepție în dragoste.

Oare va câștiga prezentul sau trecutul?
Oare toate rănile trecutului pot fi vindecate de dragostea adevărată?

În volumul doi, ne întâlnim cu două perspective – cea a lui Marco și cea a Evei. Se pare că amândoi tind să caute ceva în propriul trecut, ceva care să le dea puterea de a înainta către viitor.

Eva este într-o continuă căutare a unui echilibru în dragoste, în timp ce Marco este în căutarea răspunsurilor legate de trauma copilăriei. Eva regăsește o iubire demult uitată. Marco își regăsește tatăl care l-a abandonat. 

Eva constată că timpul iubirilor rescrise a trecut. Marco încă speră că o va recuceri cândva.

Oare dragostea poate fi de ajuns?

Oare vor putea cei doi să rescrie povestea?

Află răspunsurile în cele două volume care ajung la tine la un preț redus cu 50%, împreună cu autograf și un cadou special despre care ți-am spus mai sus!

CE SPUN CITITORII?

Pentru că ești printre cititorii noștri, bucură-te de prețul de lansare, autograf și cele două cadoul special!