Îți las aici ocazia de a-mi lăsa recenzia ta, câteva gânduri sau orice ai vrea sa îmi transmiți. Mulțumesc, încă o data, pentru că ai parcurs alături de mine această călătorie!

Testimoniale (294)

 1. Bună Ștefania! ???? Am început să citesc primul volum într-o după-amiază, dar am fost atât de captivată de emoțiile și de acțiunile transmise încât în 2 zile am terminat ambele volume. Niște emoții deosebite... Am râs, am plâns, am avut frustrări pentru anumite decizii luate de Eva, dar totodată a fost o experiență toată aceasta poveste, deoarece te învață că dacă iubești cu adevărat o persoană, nu trebuie să amâni... S ar putea să fie prea târziu momentul în care îți vei da seama ca el e bărbatul perfect pentru tine. Un final atât de tulburător... Nu mă așteptam... Speram să rămână împreună... Dar, în orice caz, ai un talent aparte, și îți mulțumesc de toate emoțiile pe care și reușit să mi le transmiți prin cărțile tale. Îți doresc mult succes și sper să mai citesc astfel de cărți de la tine! ❤️ Te îmbrățișez cu drag!! ????
 2. Efectiv am simtit cum fac parte din personaj,am plâns,m-am bucurat de fiecare citat,și speram ca o sa fie la final împreuna dar se pare ca nu a fost asa,tu sti cel mai bine de ce ai ales un asa final,abea aștept următoarele tale cărții!❤️
  1. Felicitări pentru carte! Am citit Jurnalul unui Adam, iar când am văzut că a apărut cartea ta, am fost foarte nerăbdătoare să o parcurg. Mi-a trezit multe emoții, am râs, mi-am amintit de trecut, dar mai ales am plâns. Am sperat că finalul va fi unul fericit. Felicitări încă o dată și mulțumesc pentru cadouri! ????
 3. Bună Ștefania ! ❤️ M-am regăsit în această poveste și mă bucur foarte mult că am reușit să citesc povestea ta și sinceră să fiu nu mă așteptam la un așa final și la așa poveste . Am rezonat foarte mult cu cărțile și chiar am plâns alaturi de personaje. Am stat cu sufletul la gură și am trăit întreaga poveste așteptând ca personajele in final să-și trăiască povestea de dragoste ! Dar cum se spune nicio poveste nu este la fel ca toate . Așa poveste nu am mai citit niciodată! M-a impresionat foarte mult și cred că această poveste m-a ajutat foarte mult in relația de cuplu! Mulțumesc foarte mult că prin poveștile tale ajuți lumea ! ❤️ Succes pe mai departe și așteptăm și alte povesti ! ❤️❤️
 4. Bună!???? Nu întâmplător am ales inima de culoare neagră, după salut! Aceasta reprezintă iubirea îndoliată a celor doi! Efectiv sunt șocată din cauza finalului la care nu m-aș fi așteptat niciun moment! Povestea aceasta m-a impresionat iar prin unele întâmplări, m-am regăsit! Ești minunată! Nu pot cuprinde în cuvinte ce simt acum și modul în care cărțile tale m-au făcut să mă simt! Felicitări!????????❤
 5. Finalul a fost Șocant…am crezut in adâncul sufletului ca se vor regăsi și își vor acorda încă o șansa. M-am regăsit in personajul feminin și pot doar sa multumesc prin intermediul acestei recenzii pentru ca înveți sa ai o alta Percepție asupra lucrurilor și sa valorifici timpul și sa prețuiești ceea ce ai deja. Mulțumim pentru aceste volume care reprezintă un amalgam de sentimente și trăiri…și multe aprecieri pentru munca depusă ❤️
 6. Buna…am citit cărțile in 3 zile printre munca ,copil și ce trebuia sa mai fac,cam atât de tare m-au captivat,am trăit alături de personaje toate emoțiile posibile,însă finalul…..de ce?!!! Mai aveam puțin și izbucneam in plâns,ma puteam aștepta la orice dar nu la asta….
 7. Nu mi-a plăcut finalul... E prea trist mai ales atunci când știi 100% că nu mai poți schimba nimic :(. Refuz să cred că oamenii doar așa pot să depășească momente și iubiri dificile, atunci când există atât de multe moduri prin care poate unele lucruri se pot rezolva. Dacă am renunța la orgolii și am pune accent pe comunicare... Schimbarea începe în primul rând cu vindecarea noastră proprie... Eu sunt omul acțiunii, lupt până la capăt, dar nu capătul zilelor... Deși știu că am iubit sau poate nu am iubit niciodată? M-au încercat multe emoții și am trăit momentele personajelor. Felicitări pentru această capodoperă! Le aștept cu nerăbdare și pe următoarele, mult succes!
 8. Buna Eva, Aici este o fosta cabin crew pe care ai reusit sa o emotionezi maxim si i amintesti practic de viata ei .. cu bune si cu rele ... l-am intalnit si eu pe Marco al meu in usa aeronavei si jur ca acel moment in care se uita la mine in uniforma, cu ochelarii "aviator" si acel zambet perfect in trup de semizeu m-a marcat pe viata !!! Marco al meu a murit doar pt mine in momentul in care am aflat ca a dus viata dubla ... pe "Vlad" prima iubire l-am cunoscut fix in ziua ceremoniei cand mi-au pus aripa in piept ... nu doar ca nu m-a asteptat sa mi urmez visul ci mi-a lasat un gol adanc pt totdeauna ... iti multumesc pt emotie ... citeam si cumva ma opream brusc si mintea ma obliga sa nu uit nici momentele mele si de fiecare data se terminau amintirile cu un zambet de implinire pt ca au fost si le-am trait .. iti multumesc pt tot ! pe curand si cer senin si in suflet iti doresc !
 9. Bună Ștefania! Felicitări pentru cărțile scrise ! Să știi că le-am citit cu foarte mari emoții și am rămas puțin surprinsă de sfârșit, mă așteptam la un final fericit! Te îmbrățișez cu drag ! ????
1 2 3 4 5 28

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *