Îți las aici ocazia de a-mi lăsa recenzia ta, câteva gânduri sau orice ai vrea sa îmi transmiți. Mulțumesc, încă o data, pentru că ai parcurs alături de mine această călătorie!

Testimoniale (294)

  1. Bună Ștefania! Mă regăsesc atât de mult în tot ce ai scris, eu am fost abandonată de un părinte, celălalt a murit și înțeleg cum se simte totul și la ce intensitate. Descrierea lui Marco este chiar descrierea fostului meu soț alături de care am trăit multe volume, aproximativ 12 pana a luat sfarsit, la fel de greu și cu două inimi zdrobite, dar, mai presus de toate cu lecții prețioase pentru femeia ce am devenit. Sper să am puterea într-o zi sa-mi scriu și eu în detaliu povestea, tu mă inspiri! Iti mulțumesc om frumos și te îmbrățișez cu drag!
  2. Foarte bine structurată povestea ,mi a placut extrem de mult,m a tinut captivat in poveste. Am trăit fiecare emotie a personajelor . Cea mai mare emotie mi a lasat un gust amar, finalul. Dar asta ne arată ca nu fiecare poveste are un final fericit ! Te felicit pentru inspiratie!
  3. Bună Ștefania, cărțile tale mi-au ajuns la suflet și ma bucur ca am avut ocazia sa le citesc. Chiar dacă finalul nu a fost ceea ce mă așteptam am rămas plăcut surprinsă sa ma regăsesc in povestea lui Marco și sa înțeleg toate momentele in care avea nevoie de tatăl sau dar ma bucur ca el a mai avut-o pe mama lui alături. Povestea mi-a lăsat un gol in suflet ajungând sa ma gândesc ca fiind la o vârsta fragilă mi-ar fi prins foarte bine sa am părinți lângă mine sa îmi dea un sfat când am nevoie. Aștept cu nerăbdare sa mai publici o alta carte și sa pot sa o citesc cu drag. Te îmbrățișezi, Madalina❤️
  4. Buna Ștefania, Felicitări pentru cele 2 volume, jurnalul unei Eve, m-au ținut cu sufletul la gura până în ultimul moment, nu mă așteaptam la un asemenea final tragic, mi-au dat lacrimile. M-am regăsit în povestea scrisa de tine, am retrăit din nou pierderea recenta a mamei și multe alte trăiri expuse. Mulțumesc mult pentru călătoria făcută prin sufletul tău! Te îmbrățișez cu drag, ???????? Florinela Z
  5. Cărțile m au ținut cu sufletul la gura, cu cât citeam mai mult, cu atât rezonam mai mult cu povestea. Am rezonat puțin și cu Marco, având și eu drama despărțirii părinților și tatăl fiind distant, am rezonat și cu Eva, cu poveștile de dragoste neîmplinite si dorința de a ma accepta. Nu ma asteptam la asa final și sincer, m a dus gândul la prima mea iubire, pentru ca, încă o data, rezonez cu povestea dintre Eva și Marco. Încă încerc sa ma descopar, sa ma accept asa cum sunt, sa ma pun pe primul plan, sa nu mai uit de mine și de cine sunt. De mult am așteptat o carte,, viata" ca Jurnalul unei Eve ce m a făcut sa mi dau seama de niște lucruri importante ce nu trebuiesc neglijate și ca, încă o data, timpul e prea scurt ca sa lași lucruri neincheiate. De ce mâine și de ce nu azi? Îți mulțumesc, omule.
  6. Buna!am parcurs fiecare fila,din aceste 2 volume cu intensitate maxima!Felicitari pentru transpunere personajului tau "EVA",care este atat de real!
  7. Buna!Cartile au fost superbe, am trait toate emoțiile si trairile citindu-le.Astept si alte carti inedite,esti fantastica!????
  8. Buna, Stefania, am fost plăcut surprinsa sa vad ca numele nostru este acelasi si zodia mea este aceeasi cu a Evei ???? M.am regasit in fiecare cuvant scris de tine, si am plans mult, pentru ca la doar 21 de ani, am trait pe pielea mea tot ce scrie acolo, doar ca eu inca ma bucur de prezenta mamei, si chiar i.am trimis poze din carti unde simteam ca nu mai pot tine lacrimile ascunse, si spuneam catre ea "parca cineva imi scrie trecutul" ???????? odata cu terminarea volumelor s.a terminat si relatia mea de 2 ani jumate, relatia in care trecutul nu ma lasa sa continui, acum fericirea mea e pe primul loc, astept cu nerabdare celelalte volume ???? multumesc din suflet pentru sfaturile lasate individual pe pagini in carti, te inbratisez ????
  9. Bună, "Eva Dull!" Nu pot să îți spun decât un lucru, cărțile scrise sunt emoție! O furtună de emoții, unele ce trec repede, altele ce durează. Finalul a fost unul devastator, la care, sincer, am plâns în hohote. În momentul citirii acelui paragraf despre ce trăiri o încerca pe Eva la vederea tabloului mortuar, am simțit cum sângele îmi vâjâie în cap. Un roman din care ai multe de învățat! Hugs and congrulations!????
  10. Buna! In primul rand vreau sa îți mulțumesc! Cărțile tale m-au ajutat foarte mult și eu pierzând o pe mama din același motiv ????! M am regăsit și ma ajutat să mă înțeleg mai bine, sa mă iubesc și să am mai multă grijă de mine! Sper sa mai urmeze și alte cărți! ????????❤️
1 2 3 4 28

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *