Transport GRATUIT la comenzi de peste 70 lei

Cum îți vei da seama că el este bărbatul vieții tale

Bărbatul vieții tale vine o singură dată, poate fi primul sau ultimul, depinde de noroc. Însă, atunci când îl vei întâlni, te asigur că-l vei recunoaște dintr-o mie.

Îl vei simți cum devine parte din tine și-ncepe să-ți curgă prin vene și să-ți zburde prin minte. Și, de data aceasta, nu vei fi tentată să-l scoți afară, ci să-l ascunzi cât mai bine pentru a-l păstra doar pentru tine.

Chiar și când veți dormi spate în spate, și lăsați spațiu între voi, îi vei simți urmele calde ale brațelor lui ce ți-au îmbrățișat atât de hotărât trupul gol. Vei simți cum buzele lui îți sărută fruntea de fiecare dată când te simți nesigură. Și-o singură vorbă, o singură privire, sunt de ajuns pentru a-ți înlătura orice nor ce-ți brăzda cerul tău interior.

Când te strânge în brațe, te vei simți cea mai în siguranță, ferită de toate răutățile lumii. Când te va săruta, gustul buzelor lui își va face loc printre cele cunoscute și preferate de tine. Pe el, dacă ai săruta mii de bărbați legată la ochi, l-ai recunoaște fără nicio problemă. Atât de bine-i știi forma gurii și atingerea buzelor.

Bărbatul vieții tale va fi motivul pentru care vei simți o chemare interioară pentru a fi o femeie mai bună pe zi ce trece. Are puterea de a te schimba. De fapt, de a te determina să te schimbi de bunăvoie și de dragului lui.

Când îl ai în față, îi vei simți fiecare moment de sinceritate, de ezitare și de teamă. De fapt, el te va lăsa să-l simți și puternic, și slab. Bărbatul vieții tale nu se va feri de ochii tăi, va umbla dezbrăcat atunci când sunteți doar voi doi.

El te va accepta așa cum ești. Știe că ai defecte. Știe că ai și calități. Și le acceptă, în egală măsură, pe ambele. Îți va explica când nu-i bine, de ce nu-i bine și te va sprijini în orice decizie iei. Mai puțin în cele prostești, când te va întoarce din drum cu dragoste. Bărbatul vieții tale nu te lasă să cazi ori dacă ai căzut când nu era prin preajmă, se va grăbi să-ți întindă o mână și să te ajute să te ridici.

Nu te judeca pentru eșecuri, ci-ți va fi partener. Veți împărți și eșecurile, și realizările. El te va completa – ce n-ai tu are el și ce nu are el ai tu. Voi doi veți fi o echipă de neînvins. Te va încuraja să încerci, să riști asigurându-te că rămâne în spatele tău să te prindă în cazul în care este nevoie.

Bărbatul vieții tale va șterge toate urmele urâte ale foștilor tăi și-ți va reda încrederea-n bărbați.

Bărbatul vieții tale te va iubi sincer și fără limite.