Transport GRATUIT la comenzi de peste 70 lei

Ce lucruri va face bărbatul care te iubește

Un astfel de bărbat, a cărui inimă bate nebunește atunci când te vede, va ști să nu intre în viața ta ca un țăran, cu bocancii plin de glod și mirosind de la o poștă a minciună. El își va alege cu grijă hainele, ba chiar s-ar putea să-și înnoiască garderoba pentru tine, va alege parfumul care-ți va alinta simțul olfactiv și va bate la ușa ta, nici prea tare încât să te sperie, dar nici prea încet încât să nu-l auzi. Va alege măsura potrivită în tot – gesturi, vorbe, fapte, SMS-uri, apeluri, gelozie, grijă, atenție, sex, etcetera.

Atenție! Nu confunda un bărbat care te iubește cu Bichonul dresat al prietenei tale. Știe când să îți spună nu, și când să îți facă pe plac. Dacă este vertebrat, lasă-l să rămână vertebrat.

Atunci când un bărbat te iubește, de cele mai multe ori, de dragul tău și al timpului petrecut împreună va bea mai puține beri cu prietenii lui și va bea mai mult vin cu tine. Va renunța să se mai uite la toate meciurile din Liga I, în favoarea unei comedii romantice văzută cu tine, tolăniți pe canapea cu un bol de popcorn în brațe.

Atenție! Nu îi impune să renunțe în totalitate să facă ce-i place pentru că ai deveni în scurt timp inamica numărul unu. Cum el îți oferă timp să faci ceea ce-ți place, fie shopping, fie să citești sau să stai doar tu cu tine într-un pat, așa să-i respecți și tu dorințele. Dacă el este un gentleman, tu fii o lady!

Când te iubește, își dorește să te cunoască. Te va citi cu sete, îți va devora fiecare colțișor, te va întoarce pe toate fețele. Vei deveni cea mai mișto carte din biblioteca lui și vei fi enciclopedia sa, în care mai aruncă un ochi, de fiecare dată când nu știe ceva. Și tot tipul ăsta care te iubește, deși se deschide mai greu – așa-s bărbații, mai greu penetrabili în suflet – atunci când o va face, își va deschide larg porțile și te va lăsa să îi umbli prin lucruri.

Atenție! Dacă îi umbli prin lucruri, pune-le de unde le-ai luat.

Te va surprinde. Îți va cumpăra florile preferate, chiar dacă ultima dată când a mai ținut un buchet de flori în mână a fost în clasa întâi, pentru că trebuia să nu dea prost în ochii învățătoarei – după aceea, își cumpără dulciuri de banii pentru flori, iar când a mai crescut își cumpăra bere, țigări sau prezervative. Pentru tine o va întreba pe tanti aia de la florărie cum se oferă un buchet de flori unei femei – în jos, în sus, în lateral. Un bărbat care își iubește femeia o va surprinde des și de fiecare dată plăcut.

Atenție! Excesele pe care, poate că vei fi tentată să le ceri, nu fac bine la sănătate.

Se va înmuia tot, oricât de ceafă lată ar fi. Chiar dacă pe stradă pare că ar fi în stare să mănânce la prânz cel puțin doi oameni, atunci când este cu tine nu va omorî nici măcar o muscă. I se vor aprinde călcâiele și îl vor lăsa genunchii. Nu la propriu, însă sufletul este cel mai bun balsam – înmoaie fără probleme chiar și tinicheaua Omului din povestea Vrăjitorului din Oz.

Sunt doar câteva lucruri pe care le va face un bărbat care te iubește.